Header Ads Widget

Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli

Panel Çit İmalatı Satışı ve Montajı

Panel Çit İmalatı Satışı ve Montajı, Panel çit montaj ustası, Panel çit ustası, Panel çit imalatçısı, Panel çit üreticisi, Panel çit üreten firmalar, Panel çit imalatı yapan firmalar, Panel çit imalatçıları, Panel çit satışı yapan yerler, Dünyada güvenliğimiz için geliştirilmiş bir çok sistem vardır. Bu sistemler kullanım alanına göre farklılık göstermektedir. Bugün bahsedeceğimiz güvenlik önlemi ise panel çit tir. Çit panelleri güvenliğini istediğimiz her hangi bir bölgeyi ya da alanı korumamız için geliştirilen bir sistemdir. Bu sistem geliştirilirken özel malzemeler kullanılır. Çünkü bu paneller açık alanda kullanılacağı için dayanıklı ve kaliteli olmalıdır. Türkiye çit panelleri endüstrisi oldukça gelişmiştir ve size kaliteli hizmetler sunmaktadır.

Çit panelleri sistemleri ekonomik bir çit sistemidir. Çok dayanıklı ve estetik bir görünüme sahiptir. Ankara Çit çit sistemleri çevreye zarar vermez. Çevre dostu bir çit sistemidir. Çit ekipmanları, geri dönüşümlü projelerinde kullanılabilir. Çit montajının inşaat süreci de çok kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanır.

Çit panel çit sistemleri, güvende olmak istediğiniz her yere uygulanabilir. Ve şirketimiz direkler dahil olmak üzere gerekli tüm kurulum aksesuarlarıyla birlikte ürünlerini üretir ve teslim eder.

Çit Panelleri Hakkında Bilgiler;

Ankara Çit panel çit sisteminde kullanılan paneller Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından onaylanmış ve ISO 9001 kalite standartlarına sahiptir.

4.0, 4.5, 5.0 veya 6.0 mm kalınlığındaki çubukların 15 x 5 cm, 15 x 5.5 cm, 20 x 5 cm veya 20 x 5.5 cm gözenekli (ayak girmeyecek) düz yüzeyleri kaynak ile oluşturulur.

Bu işlemlerde kullanılan çeşitli tel türleri vardır.

Bunlar; doğal çelik, önceden galvanizli (40-60 g / m2 Zn), elektro galvanizli veya sıcak daldırma galvanizli (450-500 g / m2 Zn).

Kaynak işleminden sonra panellere kaplama ve boyama işlemi yapılır.

Standart ön-galvanizli (40-60 g / m2 Zn) tellerden yapılan paneller polyester bazlı elektrostatik toz boya (80-120 mikron) veya PVC bazlı termoplastik toz boya (200 mikron) ile kaplanmıştır.

PVC esaslı termoplastik toz boya kaplı paneller 10 yıl garantilidir. Polyester esaslı elektrostatik toz boya kaplı paneller 3 yıl garantilidir.

Boyama işleminde kullanılan boyalar UV ışınlarından etkilenmez ve canlı renklerini yıllarca korurlar.

Boya parlaklığı oranı% 90’dır.

Çit direkleri, 50x50x1,5 – 60x60x1,5 mm galvanizli çelik kutu profilden (40-60 gr / m2 Zn) imal edilir.

Plastik klips ve plastik şapka panellerini çit direklerine bağlamak için kullanılır.

Bu malzemeler güneş ışınlarına ve pasa karşı dayanıklıdır.

Aynı şekilde kullanılan çelik dübeller ve klipsler elektro galvanizli ve korozyona karşı dayanıklıdır.

Çit direklerini panellere bağlamak için plastik kelepçeler ve metal klipsler kullanılır.

Kullanılan standart renk RAL 6005 (koyu yeşil) renktir. Bununla birlikte, müşteri talebine göre istenilen RAL rengi kullanılarak üretim yapılabilir.

Beton ve toprak üzerine farklı sistemler ile monte edilebilir.


PANEL ÇİT SİSTEMİ KURULUMU KONUSUNDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Panel çit sisteminizi ister kendiniz kurun, isterseniz firmalardan profesyonel yardım alın; sağlam, dayanıklı ve şık görünümlü bir sistem için dikkat etmeniz gereken hususlar aşağıdaki gibidir;

Uyum. Panel çit sistemleri bulunduğu ortam ve çevreye uyumlu olmalıdır. Bunu da genellikle çit sisteminin rengi ile sağlarsınız. Eğer panel çitinizin bulunduğu çevre bir bahçe veya çimenlik alan ise, panel çit rengi olarak kesinlikle yeşili tercih etmelisiniz.

Zemin yapısı. Panel çitlerin sağlam zeminlere kurulumu hem daha kolay hem de daha sağlam olur. Çünkü toprak zeminlere kurulum ekstra işçilik ve maliyet gerektirmektedir. Bu nedenle, eğer uygunsa, panel sistemlerinizin kurulumunda asfalt veya beton gibi sert zeminleri tercih etmelisiniz.

Göz aralığı. Panel çitler, müşteri ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda farklı göz aralıklarında üretilmektedirler. Bu aralık, panel çitlerin sağlamlığı ve görüş sağlama özellikleri nedeniyle önemlidir. Özellikle mahremiyet istenilen bölgeler için daha az göz aralıklı panel çitler veya daha sık örgülü panel çitler daha az görünürlük ve daha sağlam bir yapı oluşturur. Fakat bunun dışında, daha fazla malzeme kullanılacağı için, maliyet de artar. Sonuç olarak, daha iyi bir panel çit için, size ve bütçenize uygun en düşük göz aralığını tercih etmelisiniz.


Ankara - Akyurt Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Altındağ Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Ümitköy Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Çayyolu Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Beypazarı Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Çamlıdere Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Çankaya Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Çubuk Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Elmadağ Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Etimesgut Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Evren Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Gölbaşı Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Güdül Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Haymana Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Kalecik Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Kazan Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Keçiören Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Kızılcahamam Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Mamak Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Nallıhan Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Polatlı Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Pursaklar Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Sincan Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Şereflikoçhisar Panel çit firmaları, Panel çit ustası   Ankara - Yenimahalle Panel çit firmaları, Panel çit ustası  

Panel çit fiyatları; Standart birim fiyatımız 50 TL 55 TL arasında olup montaj uygulaması hariçtir fiyatlarımız Ankara içi ve 2021 Yılı için geçerlidir. 

Bu saydıklarımız, panel çit sistemi seçimi konusunda en çok dikkat edilecek hususlardır. Bunlar dışındaki hususlar ile ilgili firmamız ile irtibata geçebilirsiniz. Bunun dışında son olarak belirtmek isteriz ki, sistemin kalitesini belirleyecek tüm unsurlar üretim süreçleri ile doğrudan ilgilidir. Bu nedenle kalitesinden emin olduğunuz firmaları tercih etmeniz büyük önem taşımaktadır. Kalitede yalnızca üretim değil, kurulum sonrası hizmetler de önem arz etmektedir. Ankara Çit Firması olarak yalnızca en kaliteli ürünleri üretmekle kalmıyor, ayrıca satış sonrası hizmetlerimizle de müşterilerimizin yüzünü güldürüyoruz.


ÇİT PANELLERİ KULLANIM ALANLARI;

İşyerleri

Villa

Sitenin Çevresinde

Fabrika

karayolları

Spor Kompleksleri

Park-Bahçe Düzenlemeleri

ve istediğiniz herhangi bir alanda kullanılabilir.

Çit Panellerinin Avantajları:

Bakım gerektirmez.

Estetik görünümü sayesinde çevre ile uyumludur.

Aynı zamanda çevre dostu bir üründür.

Kaldırılabilir ve yeniden kullanılabilir.

Montajı kolay

Çit panelleri uzun ömürlüdür ve dayanıklı bir üründür.

Paslanmaz malzemeden üretilmiştir.

Darbelere karşı dayanıklıdır.

En önemli özellik meslektaşlarından daha ekonomiktir.

Panellerin kalitesinden dolayı caydırıcı bir özelliğe sahiptir.

Görüldüğü gibi, Çit panel çit ürünleri, benzerlerinden daha ekonomik ve uygulanabilir bir niteliğe sahiptir. Müşteri talebine göre istenilen renk ve ebatlarda üretilebilir. Güvenliği sağlamak istediğiniz herhangi bir alanda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar