Header Ads Widget

Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli

Panel Çit, Çim çit, Jiletli tel uygulaması

Panel çit sistemleri, Panel çit, Bahçe çiti, Jiletli tel, Çim çit, Çim çit fiyatları, Jiletli tel fiyatları ve Panel çit fiyatları ile alakalı ürünlerimizin sektöründe malzemenin üretiminden uygulanmasına kadar hizmet veren Tel Çit, Single Panel Çit, Yüksek Güvenlik Çiti, Double Çit, ve Panel Çit modelleri ile 6 ayrı ürün çeşidi sunmaktadır. Ürün çeşitliliğinin sebebi kullanım alanları ve istenilen malzemeye göre değişkenlik göstermektedir. 

Panel Çit Nedir? tel çit sınır belirleyici özelliğinin yanı sıra çevre güvenliğini de sağlayan ve aynı zamanda her mekana dekoratif ve estetik görsellik kazandıran bir tel örgü sistemidir. Panel Çit Özellikleri Panel çit, tel örgülü yapısından dolayı simetrik, şık ve dekoratif bir görünüme sahip olan panel çitlerin tel kaplamaları, galvaniz üzerine statik boya uygulanarak yapılmaktadır. İkinci aşama dikim aşamasıdır. 

Panel çitlerin dikim aşamasında kullanılmakta olan kaplama yine statik boya kullanılarak yapılmaktadır fakat bu kez statik boya, elektro galvaniz üzerine uygulanmaktadır. Panel çitlerin genel özellikleri ise şu şekildedir: Panel çit yüksekliği 50 cm ile 250 cm arasında değişiklik göstermektedir. Panel çit, çift tel den üretilmektedir. Montaj esnasında plastik klipsler kullanılmaktadır. 


Panel çitlerin montaj işlemi esnasında kullanılacak olan plastik klipslerin sayısı, montajı yapılacak olan çitlerin yüksekliğine göre belirlenmektedir. Yüksek olmayan çit için daha az plastik klips kullanılırken, fazla yükseklikte olan çitler için daha fazla sayıda klips kullanılmaktadır. Örnek vermek gerekirse, 100cm yüksekliğindeki bir panel çite 2 adet plastik klips kullanılırken, yüksekliği 120cm ile 150cm arasında olan panel çitlerde 3 adet, yüksekliği 200cm olan bir panel çit için ise 4 adet plastik klips kullanılmaktadır. Renk seçenekleri tamamen tüketicinin tercihinde olup, her türlü renkte üretim gerçekleştirilebilmektedir.

Jiletli tel çit ve Jiletli tel fiyatları

Düzlemsel jilet tel içinde bir çok farklı madde bulunduran bir alaşımdır. Hammaddesi galvaniz olmak üzere  430 kalite paslanmaz ve 304 kalite paslanmaz çelik bulundurmaktadır. Genellikle güvenlik amaçlı kullanıldığı için askeriye ve ya resmi devlet kurumlarının sıklıkla tercih ettiği bir tel türüdür.


Çok sıkı korunan yerde genellikle yerden 45 cm yükseklikte başlayıp sıklık seviyesi yüksek uçları keskindir. Bu yüzden girmesini istemediğiniz alanlarınıza girmeyi düşünen dış etkenleri caydırmaya yardımcı olur. Beton duvarlar demir kapılar üzerine montajı kolay yapıldığından, doğal olaylardan ve dış etkenlerden çok tahrip olmayan malzeme yapısından dolayı uzun ömürlüdür.

Çim çit ve Dekoratif çim çit fiyatları

Çim çit, dekoratif, dayanıklı ve sağlam yapısı ile günümüzde oldukça sık tercih edilen bir çim çit türüdür. Çim ve çit'in birleşiminden meydana gelen ürün dekoratif çim adı ile bilinmektedir. Suni çimden üretilen Dekoratif çit ürünümüz, alternatif mekanların iç ve dış bölümlerinde dekoratif çim çit bölmeler oluşturarak yapıya farklı bir görünüm kazandırmaktadır.

Özel PVC malzemeden üretilen çim çit paslanmaz tel üzerine uygulanmaktadır.

Dekoratif çit Özellikleri

Dekoratif çim çit özellikleri olarak sıralamak gerekirse; suni yapısından dolayı solmaz, yanmaz, dökülmez ve bozulmaz bir çim çit sistemi olarak tanımlayabiliriz. En büyük tercih sebepleri olarak bu özellikleri sıralayabileceğimiz çim çit kendi ürünümüzdür.


Dekoratif çim çit Kullanım Alanları;

Bireylerde doğal çim algısı yaratabilen bir ürün olarak dekora çim kaplama sistemleri, spor sahaları, oyun parkları, teraslar, bahçeler, havuz çevreleri, kafeterya ve restoranların bahçe kısımlarında, site ve villaların çevre düzenlemelerinde, yol kenarlarında, duvar ve cephe kaplamalarında kullanılmaktadır. Akla gelmeyen daha pek çok alanda kullanılabilecek olan bu ürün, özellikle yeşilin birey üzerinde yarattığı huzuru müşterilerine hissettirmek ve bu huzuru yaşamak isteyen müşterilerin tercih ettiği mekânlar olmak istediklerinden, hizmet kesiminin kaçınamadığı dekorasyon unsurudur. Tüm dekoratif çim çit ürünlerimizi görmek isterseniz http://www.panelcitankara.com/urundetay/dekoratif-cim-cit sayfamıza göz atmanızı tavsiye ederim.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Merhaba, Evimin etrafini 250cm yüksekliğinde Panel Citle cevirmek istiyorum. genislik, 250cm, tel capi 4.5-5 cm, goz araligi 5x15cm. toplam uzunluk yaklasik 120m dir. Bu evin önünde ve arkasinda araba girmesi icin Ayni yükseklikte panel cit kapilar olacak. Bunun fiyati ne olur.

    Saygilar

    YanıtlaSil
  2. Jiletli tel fiyatları2 Eylül 2021 03:38

    Merhabalar. yeni satın aldığımız 11.000 metrekarelik tarlamızın çevresini çevirmek istiyoruz. alternatifler ve maliyet fiyatları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil