Header Ads Widget

Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli

Etimesgut Panel çit, Tel çit, Çim çit, Jiletli tel, Bahçe çit teli

Etimesgut Tel çit, Panel çit, Jiletli tel, Çim çit, Tel örgü, Etimesgut Bahçe kapıları, Etimesgut tel çit fiyatları, Panel çit fiyatı ve yapımı Etimesgut Dekoratif panel çitler çevrenin estetiği için tercih edilmektedir. Daha güzel bir görünüm ile güvenliği sağlamak için bu tarz panel çiftler kullanılır. Dekoratif panel çit özel tasarımlara sahiptir. Panel çitlerin kullanım sebebi manzarayı kapatmadan güvenliği sağlamak olduğu için genellikle doğaya uyum sağlasın diye yeşil ve dekoratif panel çit kullanılmaktadır. Özellikle yapım aşaması sırasında büküm ile tellere dekoratif bir görüntü verilir. Müşterinin isteğine göre de farklı şekiller paneller üzerine eklenebilir. Özellikle açık alanlarda kullanılan panellerin dekoratif olmasına önem verilir. Daha çok özel mülkiyetlerin korunması için özel üretim dekoratif panel çitler kullanılmaktadır.

Etimesgut panel çit fiyatları; için standart birim fiyatı 50 TL 55 TL arasındadır montaj ve uygulama hariç fiyatıdır. Fiyatlarımız sadece 2021 yılı için geçerlidir.

Etimesgut Panel Çit Çeşitleri, Panel çit Modelleri Ankara Çitte Panel çit sistemleri alternatif ürünlere göre daha ekonomik, uzun ömürlü ve dayanıklıdır. İmalat esnasında yapmış olduğumuz bükümler sayesinde darbeler karşı yüksek mukavemet oluşturmaktadır. Montaj ekiplerimiz tarafından hızlı ve kolay montaj edilebilmektedir. Bakım gerektirmeyen panel çit sistemleri, sökülebilmekte ve farklı yerlerde uygulanabilmektedir. Standart yeşil rengi ile doğaya uyumlu olan panel çit sistemlerimiz aynı zamanda estetiktir.

Panel Çit Ürünü Hakkında Bilgiler

Etimesgut Panel çit sistemleri alternatif ürünlere göre daha ekonomik, uzun ömürlü ve dayanıklıdır. İmalat esnasında yapmış olduğumuz bükümler sayesinde darbeler karşı yüksek mukavemet oluşturmaktadır. Montaj ekiplerimiz tarafından hızlı ve kolay montaj edilebilmektedir. Bakım gerektirmeyen panel çit sistemleri, sökülebilmekte ve farklı yerlerde uygulanabilmektedir. Standart yeşil rengi ile doğaya uyumlu olan panel çit sistemlerimiz aynı zamanda estetiktir.

Bakım gerektirmeyen panel çit sistemleri, sökülebilmekte ve farklı yerlerde uygulanabilmektedir. Standart yeşil rengi ile doğaya uyumlu olan çit sistemlerimiz aynı zamanda estetiktir. Günümüzde en çok tercih edilen çit sistemleri panel çittir. Genişliği standart 250cm, yüksekliği 50cm, 75cm, 100cm, 120cm, 150cm, 175cm ve 200 cm’dir. Özel  ölçü ve kalınlıklarda imalat yapılmaktadır. Çit direği olarak kare profil ve boru profil kullanılmaktadır.

Panellerin direğe montajı plastik kelepçe, çelik kelepçe, plastik klips ve metal klips ile yapılmaktadır. Toprak zeminlerde direk montajı, direk diplerine beton atılarak yapılır. Beton zeminlerde ise direk montajı, direk tabanına kaynatmış olduğumuz plakalar ile zemine dübel çakılarak yapılmaktadır. Panel çit göz aralığı standart 5x15cm’dir.

Panel tel çitin mukavemetini artırması için 50cm, 75cm ve 100 cm yüksekliklerde 2 adet –  120cm, 150cm ve 175cm yüksekliklerde 3 adet – 200cm yüksekliğinde olanda ise 4 adet büküm bulunmaktadır. Tel kalınlığı stoklarımızda standart 4,50mm bulunmaktadır. Talebe göre özel kalınlıklarda imalat yapılır.

ÇİM ÇİT ÜRÜNLERİ HAKKINDA

Etimesgut Çim Çit Ürünü Hakkında Bilgiler Dekoratif amaçla kullanılan Çit genel olarak villa, cafe, site, kolej vb. yerlerin dış mekanlarında estetik amaçla kullanılmaktadır. Güneş ışınlarına karşı uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Tek başına uygulaması yapılabildiği gibi Panel Çit, Örgü Tel, Ferforje ve Portatif Çit‘in üzerine bağlanarak ta hem çok sağlam hem de dekoratif bir görüntü oluşturmaktadır.

Etimesgut çim çit fiyatları için belirlenen standart birim fiyatımız 65 TL 70 TL aralığındadır fiyatlarımız ise 2021 yılı için geçerlidir. 

Tel Kalınlığı1,50 mm - Tel Yüksekliği100cm- 150cm- 200cm - Rulo Uzunluğu10 mt - Kaplama PVC


PVC KAPLI ÖRGÜ TELLER

Etimesgut Pvc Kaplı Örgü Teller Ürünü Hakkında Bilgiler Örgü tel sistemleri geçmişten günümüze en çok kullanılan çit sistemleridir. Galvaniz tel üzeri PVC kaplı olarak imal ettiğimiz örgü tel malzemesi, galvaniz örgü tele oranla daha dayanıklıdır. Rengi standart Ral 6005 yeşildir. Kullanım alanlarına göre istenilen göz aralığında ve yüksekliklerde üretilmektedir. Genellikle yeşil boyalı boru direk ile uygulaması yapılmaktadır.

Göz Aralığı 30x30mm- 40x40mm- 45x45mm – 50x50mm- 60x60mm – 75x75mm

Tel Kalınlığı 3,00mm – 3,50mm – 4,00mm – 4,75mm

Tel Yüksekliği 90cm – 600cm arasında istenilen ölçülerde imalat yapılır.

Rulo Uzunluğu 10mt – 15mt – 20 mt

Kaplama Galvaniz + PVC Kaplı

Pvc Kaplı Örgü Teller Ürünü Hakkında Bilgiler

Etimesgut Örgü tel sistemleri geçmişten günümüze en çok kullanılan çit sistemleridir.


GALVANIZ TEL ÖRGÜ

Etimesgut Galvaniz Örgü Tel Ürünü Hakkında Bilgiler Galvaniz Örgü tel sistemleri geçmişten günümüze en çok kullanılan çit sistemleridir. Galvaniz olarak imal ettiğimiz örgü tel malzemesi PVC Kaplı örgü tele oranla fiyat olarak daha uygundur. Kullanım alanlarına göre istenilen göz aralığında ve yüksekliklerde üretilmektedir. Genellikle beton direk ile uygulaması yapılmaktadır.

Göz Aralığı 30x30mm – 40x40mm – 45x45mm – 50x50mm – 60x60mm – 75x75mm

Tel Kalınlığı 1,80 mm – 2,00mm – 2,30mm – 2,50 mm – 2,80 mm – 3,00mm – 3,50mm – 4,00mm

Tel Yüksekliği 90cm – 600cm arası istenilen yüksekliklerde imalatı vardır.

Rulo Uzunluğu 10mt – 15mt – 20 mt Kaplama Galvaniz

HELEZON JILETLI TEL

Etimesgut Helezon Jiletli tel sistemleri yüksek güvenlik amacıyla kullanılmaktadır. Malzeme hammaddesi Galvaniz, 430 Kalite paslanmaz ve 304 Kalite Paslanmaz şeklinde 3 çeşit olarak üretilmektedir.

DÜZLEMSEL JILETLI TEL


Etimesgut Düzlemsel Jiletli Tel fiyatları Ürünü Hakkında Bilgiler Düzlemsel Jiletli tel sistemleri yüksek güvenlik amacıyla kullanılmaktadır. Malzeme hammaddesi Galvaniz, 430 Kalite paslanmaz ve 304 Kalite Paslanmaz şeklinde 3 çeşit olarak üretilmektedir. Uygulama alanlarındaki güvenlik seviyesine göre 45cm, 60cm ve 90cm yüksekliklerinde montajı yapılmaktadır. 0,5mm inceliğindeki jilet sacı ve keskin uçları bulunmaktadır. Düzlemsel jiletli teller, mevcut çitin üzerinde estetik duruşunun yanı sıra güvenliğinizi de üst seviyelere çıkarmaktadır.

YÜKSEK GÜVENLIK ÇITI

Etimesgut Yüksek güvenlikli çit ile çevirdiğimiz alanlarımızda güvenlik seviyesini daha yukarı çıkarmak için sistemin üzerine jiletli tel uygulaması yapılması firmamızca tavsiye edilmektedir.

Yüksek güvenlik çiti genellikle özel güvenlik gerektiren alanlarda kullanılmaktadır. Askeri alanlarda, tesislerde, sınır bölgelerinde, depo bölmelerinde ve hava alanları gibi yerlerde kullanılmaktadır. En önemli özellikleri silahlı bir saldırıda kurşuna hedef saptırması ve tırmanmayı engellemesidir. Göz arasının çok düşük olması, kurşuna hedef saptırmasının ve tırmanmayı engellemesinin yanı sıra herhangi bir demir makası ile tellerin kesilmesini de engellemektedir.

PERSONEL KAPILARI

Etimesgut Panel çit kapı, panel çit uygulamaları ile oluşturulan alana giriş çıkış sağlamak amacıyla yerleştirilen yada güvenli alanlar için güvenlik noktası olarak belirlenen kapılardır.

Etimesgut Panel çit kapılar standart ya da ihtiyacınıza uygun ölçülerde hazırlanmakta olup, belirlenmiş olan dış yada iç mekan alana kolayca uygulanabilmektedir.

İsteğiniz halinde otomasyon ürünleri vasıtasıyla otomatik kapı haline getirilebileceği gibi manuel kullanım içinde uygundur. 

Etimesgut Panel çit kapı kilit mekanizmaları isteğinize ve seçimizine göre farklı modellerden oluşturulabilir. Panel çit bahçe kapıları üretiminde galvanizli malzemeler ve kasasında çelik profiller kullanılması dolayısıyla iklim koşullarına dayanıklı, sağlam malzemelerden üretilmekte olup bu sayede dayanıklılığını uzun yıllar korumaktadır.

SÜRGÜLÜ (RAYLI) KAPILAR

Etimesgut Sürgülü (Raylı) Kapılar Ürünü Hakkında Bilgiler Sürgülü (Raylı) Kapılar; 50x50x2mm ve 60x60x2mm Profil çerçeveden kasa yapılarak içerisine Panel Çit, Sac, Delikli Sac veya Profil kaynatılır. Kapı boyutlarına göre daha geniş ve kalın profiller de kullanılmaktadır. Profillerde siyah ham malzeme kullanılmaktadır. Kasaya Panel Çit kaynatıldıktan sonra son olarak Antipas + Boya uygulanmaktadır. Fırına girebilecek boyutlarda ise elektrostatik fırın boya işlemi de yapılmaktadır.

Sürgülü (Raylı) Kapılar Özellikleri

Yükseklik 75cm- 100cm- 120cm- 150cm- 200cm- 250cm - Uzunluk 2 mt ile 15 mt arasında imalat yapılabilmektedir. - Kaplama  Antipas + Boya veya Statik Boya

Etimesgut Galvaniz Kümes Teli Özellikleri

Göz Aralığı40mm – 55mm – 75mm - Tel Kalınlığı0,90mm – 1,40mm – 1,80mm - Tel Yüksekliği100cm – 120cm – 150cm – 200cm - Rulo Uzunluğu 20 mt - Kaplama Galvaniz

Etimesgut Pvc Kümes Teli Özellikleri

Göz Aralığı55 mm - Tel Kalınlığı2,50 mm - Tel Yüksekliği100cm – 120cm – 150cm - Rulo Uzunluğu20 mt - Kaplama Galvaniz + PVC Kaplı

Etimesgut PVC DIKENLI TEL

Etimesgut Dikenli tel; PVC kaplı olarak üretilmektedir. Genellikle tarla etraflarında ve güvenlik amaçlı olarak çit üzerinde uygulaması yapılmaktadır. Toplar 250 mt olarak satılmaktadır.

PVC Dikenli Tel -  PVC Dikenli Tel Özellikleri - Tel Kalınlığı 2,00 mm - Diken Teli Kalınlığı 1,80 mm - Diken Ara Mesafesi 10 cm - Rulo Uzunluğu 250 mt

Yorum Gönder

0 Yorumlar