Header Ads Widget

Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli

Tel çit Fiyatları ve Panel tel fiyatı

Tel çit Fiyatları ve Panel tel fiyatı hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sağlam kaynak yapısı, aynı zamanda galvaniz üzerine fırın boya kaplaması ile uzun ömürlü kullanımlar sağlayan panel çit; iş yerleri, fabrikalar, süper marketler, site, villa, park yerleri, havaalanları ve farklı birçok amaçta ve yerde kullanılmakta. 

Panel Tel çit fiyatları sistemleri sizin için değerli olan alanları güvenlik altına almak amacıyla uygulanmaktadır. Panel çit sistemleri, Toprak, Beton, Duvar ve Kademeli Duvar vb. zeminler üzerine uygun ve kolay bir şekilde montaj edilebilmektedir.

Sistem aksesuarları özel geliştirilmiş olup, her türlü zemine kolaylıkla ve yüksek hızla montaj imkanı sağlar.

Suni çimenli çit fiyatları, dekorlu, estetik, yeşil görünümü, sağlam ve dayanıklı yapısı ile son dönemlerde oldukça sık tercih edilen bir çit türüdür.

Yapay çimden oluşan suni çim çit iç ve dış mekânlarda dekorlu çit bölmeler oluşturabilir. Paslanmaz tel üzerine kullanılan çim, özel olarak PVC malzemeden üretilmiştir.

Suni çimenli çit;  alev almaz, solmaz, bozulmaz ve dökülmez. Yıkanabilen ve boya tutmayan Suni çimenli çit, istenilen ölçüde yapılabilmektedir. Suni çimenli çitin çitin bu özellikleri, tercih edilmesindeki en önemli etkenlerdir.

Suni çimenli çit tel park, bahçe, arsa, arazi, çevre düzenlemeleri, spor kompleksleri, villa çevresi, havuz çevresi, cephe kaplamaları olarak geniş bir yelpazede kullanım imkânı bulmaktadır.

Suni çimenli çit gerek dayanıklılığı, gerekse estetik görüntüsü ile pek çok alanda kullanılabilmektedir. Özellikle dış mekânda rahatlıkla tercih edilen suni çimenli çit, mevcut bir tel örgü, duvar yüzeyi, direk aralarına rulo olarak uygulanabileceği gibi, herhangi bir destekleyicinin bulunmadığı alanlardaysa panel olarak uygulanabilmektedir.

Adını dikenli telin desenleri verilmiş sacın panel çit ile birleşmesinden alır. 

Estetiği ve güvenliği bir arada sunduğumuz yepyeni bir ürün. Geniş diken yüzeyi ve panel çitin yataydaki çubuk telleriyle birleştirilmesinden meydana gelen dikenli tel hem estetik hemde güvenliğiniz açısından tercih edebileceğiniz bir üründür.

Jiletli tel çit sistemleri yüksek güvenlik amacıyla kullanılmaktadır. 

Uygulamadaki güvenlik seviyesine göre Panel Çit, Örgü Tel veya farklı uygulama alanlarına göre montajı yapılmaktadır. 0,5mm inceliğindeki jilet sacı ve keskin uçları güvenliğinizi üst seviyelere çıkarmaktadır.

Bahçe Tel Örgü Çit Telleri Firmamızın bünyesinde imal edilen tel örgüler ve yılların verdiği tecrübeyle,uzman ve profesyonel kadromuzla Ankara Tel Örgü olarak hizmetinizdeyiz.

Üretmekte olduğumuz tel örgüler yüksek malzeme kalitesiyle istenilen göz aralıklarında, uzunluk, yükseklik ve tel çaplarında dokunabilmekte olup şirketimiz bu çalışmalarıyla sizlere en iyi, kaliteli ve bütçenize en uygun ürünü sunmaktayız.

Beton direkli tel çit; genellikle boş arazilerin, hava alanlarının ve bina güvenliğini sağlamak için beton direkli tel çitler en çok tercih edilen arsa kapatma yöntemlerindendir.

Beton direkli tel çit; En çok tercih edilme sebeplerinin başında tel örgü sistemlerinde en sağlam ve dayanıklı olanıdır. Beton direkli tel çit fiyatları, boru direkli tel çitlere göre maliyeti daha fazladır ama daha sağlam ve uzun ömürlüdür.

Boru direkli tel çit; park ve bahçelerin, binaların, boş alanların hem sınırını belirlemek, hem de güvenliğini sağlamak için kullanmaktadır.

Boru direkli tel fiyatları, telin kullanılacağı yere ve telin ölçülerine göre değişiklik gösterecektir. Hem kullanışlı olması, hem ekonomik ve görünümünün hoş olması hem de dış alanda kullanıldığı için, hava değişimlerinden etkilenmemesi tercih edilmesini arttırmaktadır.

Kullanım alanı oldukça fazla olan PVC kaplı tel çitlerin tercih edilmesindeki en önemli sebep korozyona karşı dayanıklı olmasıdır. PVC kaplı tel çit için kullanılan sıcak daldırma galvanizli telde korozyon oluşmamasında önemli bir etkendir.

PVC kaplı teller, yumuşak yapılıdır ve piyasada sıklıkla tercih edilen rengi yeşildir. Ancak istenilen değişik renklerde de imalatı yapılmaktadır.

Halı saha çit ve fiyatları çevresinin çit sistemleri ile donatılması söz konusu olduğunda, sahanın çimlenme, alt yapı ve drenaj sistemlerinin hepsinin tamamlanmış olması gerekmektedir. Kullanışlı, kaliteli ve uzun ömürlü bir Halı Saha Çit Teli sistemine sahip olmak için, kaliteli malzemelerle bezenmiş birinci sınıf işçilikli bir uygulamaya gerek duyulmaktadır. Bunu için geniş alan çevrelenmelerinde kullanılacak en önemli malzemelerden olan galvaniz kaplamalı PVC tel ve boru direklerinden yardım alınmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar