Header Ads Widget

Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli

Panel çit Fiyatları

Panel çit Fiyatları ve Uygulaması hakkında; yapı güvenlik sistemlerinin vazgeçilmez ürünüdür. Kolay montajlı, düşük maliyetli ve uzun ömürlü olması nedeni ile avantajlı ve her daim tercih edilen bir üründür. Panel çit’ in en büyük özelliği aşınmalara karşı dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıdır. Panel çit, genellikle dekoratif amaçlı kullanılan, tek panel şeklinde üretilen çit çeşididir. Profil sistemi, farklı zeminlerde uygulama imkânı tanır. Panellerin üzeri, özel bir kaplama teknolojisiyle polyester içerikli imal edilir.

Çit sektöründe isteğe ve işlevine göre değişik panel çit malzeme ve uygulama şekilleri bulunmaktadır. Çit sistemleri galvaniz ve PVC kaplamalı olabilir. Bunun yanı sıra panel çitler, jiletli teller (düzlemsel veya helezoni ), dikenli teller, tel örgüler, panolu çelik hasırlar çit sistemlerinin değişik uygulama şekilleridir. Çitlerin montajında beton veya boru direkler kullanılabilir. Çit ile çevrilmek istenen alanın konumuna, özelliklerine ve isteğe göre değişik çit sistemlerinden seçim yapılabilir.

Uygulama alanına göre; Single Panel Çit, Canfor Single Panel Çit, Sedafor Single Panel Çit, Canfor Double Panel Çit, Sedafor Double Panel Çit, Double Panel Çitve Dekosedafor Panel Çit olmak üzere çeşitleri bulunmaktadır.

Müstakil evi olanlar, yazlıkçılar ya da bahçeleri olanlar mekânlarınızın hem güvenliğini sağlamak hem de görünüşüne estetiklik katmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

“Pratik Tel Çit” olarak 10 yıllık birikimimizle, sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Binalardan işyerlerine, sitelerden çevre güvenliğine, otoyol kenarlarından fabrika çevrelerine, spor tesislerinden okullara kadar birçok alanda güvenlik ve görüntü amaçlı ürettiğimiz panel çitlerle sizlerleyiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar