Header Ads Widget

Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli

Panel çit ve Panel çit fiyatları


Panel çit; apartmanlarda, sitelerde, bahçelerde güvenliği sağlamak, duvar görevi yapmak için kullanılır. İster toprak zemine, isterseniz duvarın üzerine monte edilebilir. Tel örgü şeklinde yapılmış dayanıklı bir malzemedir. Halı sahalarda tenis kortlarında da kullanılır. Bunlar tamamen sahanın üstünü de kaplayacak şekilde olarak topun dışarı kaçmasına da engel olacağı için her yerde halı saha kurulabiliyor. Bu sistemler sayesinde artık yeni yapılan sitelerin bahçelerinde spor tesisleri bulunmakta ve çevreye de zarar vermemektedir. Panel çit sayesinde birçok sitenin terasında bile spor tesisi yapılmaktadır. Panel çit, Panel çit fiyatı, Panel çit fiyatları, Ankara panel çit, Panel tel çit


Panel çitlerin dayanıklı malzemeleri sayesinde panel çitler yıllarca dayanıklılığını korumaktadır. Genellikle yeşil rengi tercih edilen panel çitlerin birçok rengi bulunmaktadır. Renk kartelâsından seçilen bir renkte uygulanabilir. Panel çitler tam anlamıyla koruma sağlamaktadır. Kapı sistemleri ile de tamamlanan panel çit tam anlamıyla bir koruma sağlar. Özellikle jiletli ya da dikenli yüksek korumalı ve otomatik kumanda ya da kartlı olan sistemlerden yapıldığı zaman izniniz dışında kumanda ve kart sahiplerinden başka kimse bahçenize giremez.
Panel çitler firmamızda dayanıklı, istediğiniz renkte, istediğiniz ölçüde ve istediğiniz yükseklikte yapılmaktadır. Panel çitlerin kapılarının da birçok çeşidi vardır. Otomatik, yarı otomatik, manüel olarak sürgülü kanatlı gibi… Siz hangisini isterseniz ya da bahçenize hangi panel çit ve kapısı uygunsa onu takalım. Bahçeniz nerde olursa olsun oraya panel çitleriniz montajını yapmaktayız.